Welkom bij Brasserie het Hart van Zuid

Wij zijn Nick & Mignon! Sinds 1 april 2013 de trotse eigenaren van Brasserie het Hart van Zuid in Winkelcentrum Zwolle Zuid. Geniet in een gastvrije, huiselijke sfeer van een kop koffie met huisgemaakt gebak, verse broodjes, gegrilde panini’s of een drie gangen keuzemenu.  Ontspan tijdens een  high tea, high wine of een cocktail op ons fijne loungeterras! De krant ligt klaar en de Wifi is gratis. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een locatie voor uw feest? Laat het ons weten.

Wij gebruiken zo veel mogelijk verse producten. Het liefst uit de regio Zwolle. Aan een cappuccino besteden wij veel aandacht. Onze koffie zit vol met liefde en passie!

Brasserie het Hart van Zuid, waar iedereen zich thuis voelt. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,
Nick & Mignon

'Heerlijk gegeten en enorm genoten van de gezelligheid en gastvrijheid. Of je in een warm bad terecht komt! Hier kun je de hele dag blijven. Zeker aan te raden!'

- Jody ter Veen -

Koffie

Lunch

Borrel

Koffie met gebak

Wij schenken koffie van Mocca d’Or, gebrand in Zwolle Zuid. Daar hoort een lekker huisgemaakt stuk gebak bij.

Lunch

Vers gebakken brood van The Bread Company. Smakelijk klaargemaakt door Nick. Naast brood serveren wij ook een warme hap.

High tea / wine

Quality time! Gezellig samen bijkletsen tijdens een high tea. Later op de middag? Kies dan voor wijn in plaats van thee.

Borrelen

Borrel in ‘De Bras’ is beroemd in Zwolle Zuid! Geniet van een lekker drankje en hapje. Bitterballen en nootjes aanwezig!

Feestjes

Vier uw verjaardag in onze huiskamer! Alle tijd om de jarige te zijn! Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij bieden.

Bezorgen

Regen, storm of een lekke band? Dan komen wij gewoon naar u toe. Het enige dat u hoeft te doen is bellen, 038 – 4606617.

Dagen per jaar geopend
0
Zitplaatsen binnen
0
Plekken op terras
0
Plekken op de wc
0

Kom eens kijken!